کدبانو
هنردرخانه 
 
 

مواد لازم

کیک اسفنجی 1عدد- خمیرمارزیپان مقداری- خامه فرم گرفته مقداری- رنگ زرد خوراکی

 یا زعفران آبکرده چند قطره
خمیر مارزیپان:
- مغز بادام پوست کنده 200 گرم - پودر قند 100 گرم - شکر 100 گرم -

سفیده تخم مرغ 1 عدد - رنگ دلخواه خوارکی چند قطره

 

 

چگونگی تهیه

مغز بادام را با شکر میکس کرده سپس پودر قند و سفیدة تخم مرغ را به آن اضافه کرده و با چرخ گوشت چرخ می کنیم اگر بخواهیم مارزیپان کش دار شود مقداری گلوکز و پودر قند به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا کاملاً یکدست شود و به دست نچسبد و برای رنک کرده هم چند قطره رنگ دلخواه را به خمیر اضافه کرده و ورز می دهیم.


موضوعات مرتبط: شیرینی
[ دوشنبه سیزدهم خرداد 1392 ] [ ] [ امامی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

تقدیم به همه مادران خوب دنیا

شکست عهد من و گفت هر چه بود گذشت

به گریه گفتمش آری ولی چه زود گذشت

بهار بودو تو بودی ونور بود و امید

بهار رفت تو رفتی و هر چه بود گذشت

برای شادی روح مادران مرحوم صلوان
امکانات وب